THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 16 February 2012

IMPIETY (Penang Abomination Tour 2011) DVD


Sebuah Band Yang tidak perlu diperkenalkan lagi!!!!... Band dari asia yang telah menggegarkan dunia ngan muzik mereka, dan sentiasa memusnahkan setiap pentas di pelusuk dunia!!!Tidak perlu bercerita panjang pasal ini...tidak perlu berceloteh kerana ini..cuma perlu diingatkan, ianya wajib dimiliki oleh pengikutnya yang setia dinegara ini!!!.. IMPIETY..!!! Sentiasa memuaskan setiap nafsu-nafsu peminat mereka di setiap pelusuk daerah, negeri, negara dan seluruh dunia!!!... Dan DVD ini di rakamkan sewaktu mereka beraksi di PENANG... Setiap lagu yang dimuntahkan ada didalamnya!!!...melihat wajah-wajah peminat fanatik mereka ini di sana, sudah cukup membuktikan IMPIETY berkuasa di atas nama mereka...


  12 lagu kesemuanya.. tanpa belas kasihan...mereka beraksi dengan satu semangat yang amat luar biasa. DVD ini, adalah bukti mereka menjejakkan kaki ke PENANG!!!!

Kini..DVD ini boleh didapati di TROOPER ART REGIME DISTRO.. dengan harga RM40.00 beserta Poster (limited) dan Free Postage.. Dapatkan segera sebelum ianya kehabisan...dan pastikan ianya Original!!!

Hubungi ROCK ANGEL: 012-6429431 dan MAN RABAXX:012-5371675

NO FUCKING RIP OFF!!!

0 comments: